Ännu en debatt med en nationalist

 • @karleinararne Being nationalistic means you think your own nation is better than others. This is also called cultural conservatism. It’s also necessarily racist prejudice generalization. Any adjective is relative, like, you can only have tallness if something is relatively shorter. So, saying your culture is good necessarily implies other cultures are worse. You can call it culturalism if you like, but it’s still just like good old nazi racism. (Nazi is short for nationalism btw)

  Enleuk
  4 weeks ago

 • @Enleuk Nationalism mens that you care for your country and wants whats best for your country. Sverigedemokraterna define thier politic as social conservative and not nationalistic. Are you even from Sweden and know what Sverigedemokraterna stands for and what theyre all about? Because it seems like you have no idea what so ever.

  karleinararne 4 weeks ago

 • @karleinararne I know what nationalism means, I just defined it for you. Did you not manage to read my post or what is the problem here? Are you simply stupid or is it just reading you’re struggling with cuz if you can’t keep more than one sentence in your mind at a time you can never understand a piece of logical reasoning.

  Enleuk 4 weeks ago

 • @Enleuk Im not the one that is stupid calling Sverigedemokraterna racist and compairing them with KKK. Please answer my question, are you from Sweden and do you know what Sverigedemokraternas policy is all about?

  karleinararne 4 weeks ago

 • @karleinararne I’m Swedish, I know what SD stand for. Exactly what is stupid about my argument? Saying you want was is best for your country is no different from saying you want was is best for yourself. It necessarily implies (as I’ve demonstrated using a simple example of relativity) that you don’t care about the best of other countries (or other individuals as it were). This is selfish. It is also a generalization to group people according to location as opposed to say values.

  Enleuk 4 weeks ago

 • @Enleuk Hur är du funtad egentligen? Om man som svensk bor i Sverige så vill man självklart att det ska gå bra för Sverige och att Sverige ska överleva och fortsätta växa. Att vara nationalist är väldigt tabu i Sverige och blir direkt förknippat med rasism vilket är fel. Runt om i världen är det en ren självklarhet att man vill vad som är bäst för det egna landet förutom i Sverige där man hånas och stämplas som rasist. Sverigedemokraterna kan inte jämföras med KKK och de är inte rasister.

  karleinararne 3 weeks ago

 • @karleinararne SD är främlingsfientliga och kulturkonservativa. Det är alla andra nationalister runt om i världen också. Att vilja att Sverige ska ha det bra innebär att man prioriterar Sverige och alltså missgynnar andra länder till svensk fördel. Att stödja allting som Sverige och svenska medborgare gör utan att problematisera det stödet är en fördomsfull generalisering om svenskar, svenska staten, svenskhet, svenska värderingar och därmed även alla ickesvenska motsvarigheter.

  Enleuk 3 weeks ago

 • @Enleuk Så du tycker inte att den svenska kulturen och språket ska bevaras? Du tycker inte att svenskar ska prioritera Sverige före alla andra länder i världen? Att vara nationalist betyder inte per automatik att man hatar alla andra länder och dess medborgare och gärna ser att alla länder får ta lite stryk bara för att Sverige ska fortsätta växa och vara det bästa landet i världen. Sverige som vi känner det håller på att dö ut och gå förlorat pga svenskfientliga medborgare. Vad kallar du dig?

  karleinararne 3 weeks ago

 • @karleinararne “Du tycker inte att svenskar ska prioritera Sverige före alla andra länder i världen?” Nä, för då hade jag varit en fördomsfull, generaliserande, reaktionär, förenklande, kulturelitistisk, främlingsfientlig nationalist. Jag kallar mig till exempel anti-statist, jag vill alltså inte ha stater baserade på monarkistisk 1800-talspropaganda, utan vill riva alla arbiträra artificiella gränser mellan människor.

  Enleuk 3 weeks ago

 • @Enleuk Vi kommer ingen vart i det här. Du ser mig som en rasist och jag ser dig som ett stort landsförrädande kräk.

  karleinararne 3 weeks ago

 • @karleinararne Du kallar mig ett kräk för att jag inser att världen är större än Sverige? För att jag inte tycker att vi ska bygga murar mellan människor och vara varandras fiender? Vi är alla bärare av en unik molekyl, vi delar på en gemensam beståndsdel som gör oss till de enda medvetna tingen vi känner till i universum; varför ska vi slåss om det lilla gruskornet vi bor på när universum erbjuder nära nog oändligt med rum och möjligheter i jämförelse?

  Enleuk 3 weeks ago

 • @Enleuk Nej jag kallar dig kräk för att det är precis sådana idioter som dig som kommer förgöra Sverige. Sådana som dig vill släppa gränserna fria och ta hit hela tredje världens befolkning så de kan vara en stor belastning för de svenska skattebetalarna. Det är sådana som dig som tror sig göra någon skillnad när du sitter där i din villa och inte har någon som helst kontakt med invandrare och dess konsekvenser.

  karleinararne 3 weeks ago

 • @karleinararne Jag jobbar som taxiförare. Ungefär 70% av mina kollegor är invandrare. Jag bor inte i en villa. Så, jag kan utgå ifrån att du inte bara cementerat det faktum att du är en rasist med detta uttalande, du är även fullkomligt ovetande om mig, min situation och omvärlden och inbillar dig själv att du trots din egentliga kunskapsbrist har mer kunskap än alla andra. Kanske dags att sluta döma på förhand och vänta tills du har belägg för det?

  Enleuk 3 weeks ago

 • @Enleuk Jag tycker du bör ta en sväng in på avpixlat.info och kolla hur verkligheten egentligen ser ut för du verkar vara helt verklighetsfrånvarande. Om någon har brist på kunskap så är det du, som lever i någon fantasi där allting är frid och fröjd i Sverige och alla lever i harmoni och förståelse. Ser du på fakta och statistik så ser du att invandring inte har någon att ge Sverige och att invandring bidrar med kostnader som måste kompenseras ifrån andra instanser. Pension och sjukvård tex.

  karleinararne 3 weeks ago

 • @karleinararne Mmm, för avpixlat är jävligt objektiva. Jag har inte sagt nånting om att det är bra i Sverige, du kanske borde läsa det jag skrivit ett par gånger till för att förstå, det är inget att skämmas för att vara dyslektiker. Sen kan ju ta dina Ny Demokrati-argument och skicka tillbaka dom 30 år i tiden där dom hör hemma. Hur kommer det sig att Tyskland kan ha 80 miljoner invånare men Sverige kan inte ta emot fler? Det beror enbart på samhällsekonomisk infrastruktur.

  Enleuk 3 weeks ago

 • @Enleuk Kan kontra med att aftonhoran och diverse andra medier inte heller är så objektiva som du verkar tro. Dyslexi? Hur kommer det sig att multikultivurmare alltid ska jämföra med länder som man inte kan jämföra sig med? Sverige är ett litet plutt land som tar in för många invandrare för sitt eget bästa. Invandring från MENA-länder bidrar inte till ett bättre samhällsklimat eller samhällsekonomi utan försätter folk i utanförskap och kriminalitet där invandrare är enormt överrepresenterade.

  karleinararne 2 weeks ago

 • @karleinararne Har jag påstått att några medier är objektiva? Man kan jämföra Sverige och Tyskland eftersom de har samma yta och alltså samma kapacitet för befolkning. Invandrare är inte överrespresenterade pga att de är invandrare. Orsakssambandet finns mellan inkomstklass och kriminalitet. Jag sa aldrig att det blir bättre med mer invandring i Sverige, men för invandrarna blir det bättre och då är det vår skyldighet att möjliggöra denna förbättring med en bättre integration.

  Enleuk 2 weeks ago

 • @Enleuk Vi måste komma till insikt med att MENA folk har ett sätt att leva som inte passar ett civiliserat samhälle i väst och börja repatriera de som kan och inte har flyktingstatus. Vi måste även skilja på två saker, invandringspolitik och flyktingpolitik, då det är helt skilda saker. Flyktingar som verkligen har flykting status kan vi släppa in med hårda krav men vi måste drastiskt sänka övrig invandring. Sverige sjunker varje år lägre och lägre ner på listan över fungerande länder.

  karleinararne 2 weeks ago

 • @karleinararne Hur kan du säga att MENA-folk inte kan leva i ett civiliserat samhälle. Inte bara är det rent faktiskt fel, det är också fel att generalisera och säga att alla är likadan, och du missar att många etniska svenskar är värre i fråga om laglydighet, moral, religiösa fantasier, inställning i HBT- och kvinnofrågor m.m. Och vad har vi som bott här i 20 år (jag har levt på jorden i 28 år) för rätt att bestämma vem som ska få bo var på denna 4500000000 år gamla sten?

  Enleuk 2 weeks ago

 • @Enleuk Jag skulle även vilja tala om för dig att jag, eftersom du anser att jag är rasist, har en IQ långt över gemene man. Puss puss

  karleinararne 2 weeks ago

 • @Enleuk Jag har inte som mål att skicka ut alla invandrare ur landet men vill se en jävligt mycket hårdare granskning utav flyktingar och andra personer som vill in i landet och verkligen ta till krafttag mot brottsliga invandrare och skicka hem alla som begår grövre brott efter avtjänat straff.

  Det är intressant att du skriver att rasister har en IQ under 80 då jag kan tycka att dessa “rasister” brukar ligga över medel och vara väldigt smarta som ser bortom allt skitsnack i media.

  karleinararne 2 weeks ago

 • @karleinararne Jaså? Min IQ är 138. Du är en idiot. Vad drar du för slutsats av detta?

  Enleuk 2 weeks ago

 • @Enleuk Jag kan efter detta dra slutsatsen att du saknar all form utav kritiskt tänkande och köper allt som media spottar ur sig och klarar inte av att göra egna undersökningar och bedömningar angående rådande invandringspolitik i Sverige. Men jag gratulerar, du har en IQ över genomsnittet. Applåder! Kan även tacka för ditt konstaterande och även tala om för dig att det är ömsesidigt.

  karleinararne 2 weeks ago

 • @karleinararne Hur kan ett konstaterande vara ömsesidigt? Jag förstår inte heller vad media har med saken att göra. Mina åsikter bygger på åsikten att jorden inte kan delas in i arbiträra kungadömen baserade på 1800-talspropaganda och krig mellan Europas maktgalna inavlade aristokrater. Vad fan har det med media att göra?

  Enleuk 2 weeks ago

 • @Enleuk Vad är det du menar? Att jordens länder skulle sluta upp och bilda någon form utav superstat där alla kan leva lyckliga tillsammans? Där hot, våld och diskriminering skulle vara historiska ting som enbart upplevs genom böcker? Skärp dig för fan och inse hur verkligheten ser ut. Fortsätter utvecklingen i Sverige på samma sätt kommer Sverige gå under ekonomiskt. Sådana personer som dig gör att Sverige kommer upphöra som land och hamna i främmande händer. Hoppas du tar ansvar när det händer

  karleinararne 2 weeks ago

 • @karleinararne Nä, att leva lyckliga verkar ju dumt. Och hot, våld och diskriminering är jättebra.

  Enleuk 2 weeks ago

 • @Enleuk Du missar det jag försöker säga. Det kommer aldrig någonsin ske. Människor kommer alltid hata och kriga, detta är ett faktum. Skulle vi öppna upp alla gränser skulle världen gå förlorad helt och hållet.

  karleinararne 2 weeks ago

 • @karleinararne Vi kommer alltid att hata och kriga. Nä. Helt fel. Så fort vi utrotat din ras kommer det bara finnas vettiga människor kvar. Det är kanske därför du är så rädd för förändring. Du vet att du kommer vara bland de första att försvinna från ett pacifistiskt samhälle pga det hat och den våldsbenägna personlighet du ärvt.

  Enleuk 2 weeks ago

 • @Enleuk Min ras? Propagerar du för folkmord? Och vilken rastillhörighet har du om jag får fråga? Jag är inte rädd för förändring som gör att samhälle och landets ekonomi blir bättre, men att stå vid sidan av och bara se när Sverige ständigt, dag för dag, blir sämre är något jag inte tänker gör. Det pacifistiska samhälle du talar om finns inte och kommer aldrig att existera så länge mångkulturen existerar. Jag hatar inte och jag är inte våldsbenägen. Är ej våldsbenägen eller hatisk, bara kritisk.

  karleinararne 2 weeks ago

 • @karleinararne Jag tillhör den pacifistiska rasen. Varför inbillar du dig att mångkultur omöjliggör pacifism? Du måste nog definiera mångkultur för att förklara detta.

  Enleuk 2 weeks ago

 • @Enleuk Detta är hur jag ser på pacifism, en fin tanke som aldrig någonsin kommer att uppnås.

  karleinararne 2 weeks ago

 • @Enleuk Okej, jag får omformulera frågan. Vilken nyans har du på din hy? Ett pacifistiskt samhälle grundar sig i att varje individ står för fred och för ett minskat våld. Ett pacifistiskt samhälle grundar sig även i att befolkningen står enade för att motverka detta. Mångkulturen hindrar detta genom att skapa motsättningar och bygga upp de hat genom att propagera för exempelvis Sharia-lagar där man vill vrida tillbaka klockan 2000 år. Dessa motsättningar hindrar pacifism att bildas.

  karleinararne 2 weeks ago

 • @karleinararne Vad har min hudfärg med saken att göra? Jag kan inte finna något inneboende hos mångkulturen som skapar motsättningar som leder till våld. Det finns exempel på kulturella motsättningar som leder till våld, men det finns även exempel på kulturella motsättningar som inte leder till våld. Mångkultur i sig själv är alltså inte våldskapande. Däremot finns det inneboende i nationalismen en vi-och-dom-idé som per definition genererar motsättningar.

  Enleuk 2 weeks ago

 • @Enleuk Det var du som tog upp ämnet. Du sa “Så fort vi utrotat din ras…” så jag undrar vilken ras du tillhör? Det som strör “vi-och-dom” tankar är de fåtal lyckliga individer som får komma till Sverige och åtnjuta våran välfärd. Det är dessa individer som flyr från krig och sharia-lagar, som de sedan försöker införa här. En förutsättning för att invandrare ska kunna bo i Sverige är att anamma vårat språk och våra normer och värderingar, inte att behålla sina egna från diktaturstaterna.

  karleinararne 2 weeks ago

 • @karleinararne “våran” välfärd, “vårat” språk? Du kanske borde lära dig svenska så du inte blir utsparkad ur landet av dig själv? “Det är dessa individer som flyr från krig och sharia-lagar, som de sedan försöker införa här.” Du tycker det låter logiskt i din hjärna? De vill införa det de flyr ifrån? “Det som strör “vi-och-dom” tankar är de fåtal lyckliga individer som får komma till Sverige och åtnjuta våran välfärd” Hur fan får du ihop det?

  Enleuk 2 weeks ago

 • @Enleuk Man kan bara skriva 500 tecken och jag orkade inte skriva två svar. Det finns grupper i Sverige som propagerar för Sharia-lagar och med tanke på att de flyr från eländet så är det väldigt ologiskt att vilja införa något sådant. Bara man öppnar ögonen så inser man vilka problem det finns i Sverige och vad som komma skall. Jag tycker du bör svara på frågan jag ställde innan du gastar om annat. Våran välfärd och vårat språk? Något fel med detta uttalande, herrn? Svara på frågorna tack!

  karleinararne 2 weeks ago

 • @karleinararne Om du själv inser att det är ologiskt, varför tror du trots detta att det finns människor som flytt från Sharialagar som propagerar för dem i Sverige? “Jag tycker du bör svara på frågan jag ställde innan du gastar om annat.” Vilken fråga? “Något fel med detta uttalande, herrn?” Ja. Det heter vårt och vår, inte vårat och våran, du kanske borde läsa svenska för nybörjare innan vi fortsätter diskussionen.

  Enleuk 2 weeks ago

 • @Enleuk Att man sedan kan se att vissa grupper är kraftigt överrepresenterade i brott gör att man kan dra slutsatser till att människor från vissa länder inte är laglydiga och klarar inte av att leva i Sverige som laglydiga medborgare utan måste under alla omständigheter slussas tillbaka till MENA-landet de kommer ifrån. Vissa grupper är rent utav rasistiska i sitt sätt och begår grova hatbrott mot etniska svenskar såsom misshandel, rån och våldtäkt.

  karleinararne 2 weeks ago

 • @Enleuk Det spelar ingen roll vilka som är värst, svenskar eller invandrare, när det gäller brott och brottets karaktär men när individer från andra länder bosätter sig i detta land ska dessa fåtal individer vissa tacksamhet gentemot Sverige och lyda lagen till punkt och pricka. Att gulla med invandrare som gör brott är inte en väg att gå utan måste tas till med hårdhandskarna direkt och statuera exempel på att i Sverige begår man inte brott.

  karleinararne 2 weeks ago

 • @Enleuk och börja lösa problemen i Sverige innan vi fyller på med fler. Inkomstklass i relation till kriminalitet är bara ett sätt att rättfärdiga de kriminellas handlingar genom att säga “Åh, det är ju så synd om mohammed som känner sig utanför samhället och fattig. Det är därför lilla mohammed knivhugger och våldtar söta små svenska blonda flickor eftersom han inte känner sig som en del av samhället” vilket är jävligt fel och är likadant som att spotta på alla svenska offer.

  karleinararne 2 weeks ago

 • @karleinararne Det är inte att rättfärdiga, det är bara en förklaring och det gäller både för svenskar och andra som begår brott, det handlar om en känsla av maktlöshet. Det är ingen ursäkt eller något som trollat bort problemet, men det förklarar problemet så att det blir förståeligt och om man inte kan förstå problemet utan bara hittar på ad hoc-lösningar om att det på något sätt måste vara kopplat till någon typ av invandring utan vetenskapliga grunder så kan man inte lösa det.

  Enleuk 2 weeks ago

 • @Enleuk Jag tycker fortfarande inte man kan jämföra med Tyskland enbart till ytan. Ditt resonemang går ut på att Sverige har plats och mark att bygga på därför kan vi öppna upp för 30 miljoner till vilket är väldigt självdestruktivt då svenskar som etnicitet kommer dö ut väldigt fort med diverse rasblandningar. Nej, invandrare gör inte per automatik brott just för att de är invandrare men vi måste inse att något är fel och sluta importera kriminalitet och börja arbeta med de som redan är här

  karleinararne 2 weeks ago

 • @karleinararne Vad är problemet med att utrota etnisk svenskhet och införa rasblandningar? Vi är alla muterade bakterier från början, evolutionen har lett fram till en art som använder sex för att skapa nya hybrider i hopp om att dessa blir mer levnadskraftiga och har uppenbarligen lyckats eftersom vi idag har 7000000000 individer på jorden, varav de flesta, med undantag för vissa rasister, har en IQ över 80, vilket trumfar alla andra livsformer vi känner till i universum.

  Enleuk 2 weeks ago

Ja, det är svårt att komma nånstans med youtubedebatter med 500 tecken per inlägg och den reflexmässiga bedömningen att människor man inte kan se måste ha fel.

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: